O poveste emotionanta de prietenie: Bunica Misa si pisica ei ciudata
Publicat pe Februarie 2013 in Entertainment

Povestea unei prietenii frumoase spusa in imagini

In urma cu noua ani, intr-un sopron, bunicuta Misa (88 de ani) gasea abandonat  un ghemotoc alb, zburlit si foarte curios. L-a luat acasa, l-a hranit si i-a purtat de grija.

A numit ghemotocul alb Fukumaru, nume care s-ar putea traduce in limba japoneza ca „cerc norocos” (fuku – noroc, maru – cerc). Asta isi dorea bunicuta Misa atunci cand a gasit acesta pisica speciala. Fukumaru are un ochi albastru si celalalt de culoarea ambrei.

Au trecut de atunci noua ani, iar pisica ii este alaturi in toate momentele. Puterile batranei au scazut, pasul a devenit mai greoi, iar auzul nu prea o mai ajuta. Nici Fukumaru nu mai aude prea bine. Au imbatranit impreuna si isi poarta de grija reciproc. Indiferent ca lucreaza pamantul, culege fructe sau gateste , pisica ii e alaturi, purtandu-i de grija si inveselind-o.

Povestea celor doi prieteni a fost spusa in imagini de nepoata lui Misa, fotografaMiyoko Ihara. In cartea sa „Bunica Misao si pisica Fukumaru” („Misao the Big Mama and Fukumaru the Cat), Miyoko surprinde ciudata si emotionanta prietenie dintre bunica Misa si pisica ceacara, precum si numeroasele momente de tandrete dintre cele doua.

Mai multe imagini cu bunica Misao si pisica Fukumaru puteti vedea in GALERIA FOTO, dar si pe pagina artistei (http://whitemanekicat.p1.bindsite.jp/nitinitikorekouniti.html)

Sursa foto: Miyoko Ihara

articol preluat:  http://www.yuppy.ro/articol/Entertainment/5690/o-poveste-emotionanta-de-prietenie-bunica-misa-si-pisica-ei-ciudata-fukumaru.html?utm_source=newsletter-daily-20130206&utm_medium=email&utm_content=daily-20130206&utm_campaign=Newsletter-Daily
Anunțuri
Explore posts in the same categories: de prin ziare..., trăgând cu ochiul la...alţii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: