cu papucul la-ntalnire


Suntem facuti din acelasi praf de stele… Gemenii Astrali sau papucul tau de nastere
Publicat pe 11 Februarie 2013

Gemenii astrali reprezinta un fenomen unic si fascinant, intrigant chiar si pentru astrologii moderni, dar si pentru cei care pun astrologia sub semnul scepticismului

Imaginati-va o singura pereche de pantofi formata din doi pantofi. Acelasi material, aceeasi culoare, acelasi design si patern, aceleasi detalii, realizati aproape in acelasi timp, insa de maini diferite. In aceeasi locatie sau o locatie apropiata sau poate chiar o locatie diferita. Difera in orice caz unul de celalalt. Pentru ca unul este pentru piciorul stang, celalalt pentru piciorul drept. Nu v-ati adresa insa intrebarea cum de este posibil sa semene unul cu celalalt atat de mult? Si, minunandu-va cum a fost posibil ca doi oameni diferiti sa conceapa ceva atat de asemanator, sa incepeti sa cautati si diferentele?

Imaginati-va acum doua fiinte nascute in aceeasi zi, aceeasi luna, acelasi an, poate chiar si acelasi moment si avand in comun multi sau aproape aceiasi factori in tabelul natal (astrograma). Si nu ne referim la gemenii identici (nascuti de aceeasi mama, din acelasi ou) si nici la gemenii fraternali (nascuti de aceeasi mama, din doua oua diferite), ci la gemenii astrali. Spre deosebire de gemenii identici care pot avea trasaturi fizice, personalitate, gesturi si atitudini atat de asemanatoare incat pot merge pana la a fi identici, spre deosebire de gemenii fraternali care pot fi independenti si pot avea identitati, infatisari si personalitati total diferite incat abia ai putea spune ca sunt frati, gemenii astrali sunt un fenomen existent doar in astrologie.

Cine sunt Gemenii Astrologici (Gemenii Timpului)?
Gemenii astrali reprezinta un fenomen unic si fascinant, intrigant chiar si pentru astrologii moderni, dar si pentru cei care pun astrologia sub semnul scepticismului. In astrologie, aceste fiinte umane sunt cunoscute sub numele de gemeni astrologici, astrogemeni sau gemeni ai timpului. Desi cresc, se dezvolta si evolueaza independent, astrogemenii au aproape acelasi horoscop. In cele mai bune cazuri, astrogemenii au parte de aceeasi situare a planetelor in semnele zodiacale, aceleasi aspecte (conjunctie, dodectil, decil, semicareu, sectil, cvintil, careu, trigon etc) si aceeasi plasare a planetelor in Case.

In cele mai rele cazuri, astrogemenii au in comun majoritatea aspectelor, majoritatea unghiurilor astrologice, iar cele mai multe planete sunt plasate in zodii aproape similar. Perechea perfecta de gemeni astrologi ar fi cea de persoane nascuta nu doar in aceeasi luna, zi si an, ci chiar in aproape aceeasi locatie (poate chiar acelasi spital/ camera de spital) si chiar in acelasi moment. Aceasta coincidenta ar da nastere unor astrograme aproape perfect identice.

Se nasc 4,1 copii la fiecare secunda, 245 in fiecare minut, 14698 pe ora… Este o probabilitate enorma de a te naste in acelasi moment cu o alta persoana (poate chiar mai multe) in lume. Mai mult ca sigur ca fiecare dintre noi are pe undeva, in aceasta lume, un frate astrologic. Nu te-ai gandit niciodata cum ar fi sa te intalnesti cu o persoana nascuta in aceleasi coordonate astrale ale nasterii? Este fascinant si inedit sa iti intalnesti geamanul astrologic, insa in aceeasi masura poate fi o provocare. Suntem cu adevarati pregatiti sa ne intalnim poate copia noastra in oglinda?

Cum ar fi daca astrogeamanul tau ar avea dezvoltate intr-o mai mare masura calitatile si talentele tale? Cum ar fi daca ai vedea ca ei au dezvoltat intr-un mod negativ trasaturile tale cele mai rele? Cum ar fi sa te intalnesti cu o persoana care are un drum si un destin similar in viata? Cum ar fi daca ti-ai regasi propriile probleme si dificultati in altcineva? Le-ai accepta? Ti-ai accepta asemanarea cu o alta persoana? Cum ai percepe diferentele?

Cine se aseamana, nu se aduna neaparat. DAR…
Poate ca prea ocupati si implicati in propria viata, nici nu realizam ca putem avea un frate sau o sora geamana. In unele cazuri, se intampla ca cei doi sa fie adusi unul langa celalalt prin coincidenta. Alteori, cei doi poate nu se intalnesc niciodata. Insa conform studiilor de specialitate, in viata gemenilor astrologici pot aparea coincidente incredibil de asemanatoare, cei doi pot trece prin evenimente si experiente similare, la varste similare.

In cazuri exceptionale, cei doi se pot chiar casatori unul cu celalalt fara sa realizeze vreodata ca sunt gemeni astrologici. Avand foarte multe lucruri in comun, gusturi si preocupari similare, aceleasi preferinte si afinitati pentru anumite chestii, acelasi talente si pasiuni, frecventand poate chiar acelasi loc de munca sau aceleasi cercuri de prieteni, cei doi pot ajunge chiar sa se casatoreasca si sa traiasca fericiti unul cu altul.

Daca se intampla sa fie nascuti si in acelasi minut in timp inseamna ca au acelasi Ascendent. Pentru ca Ascendentul este cel care influenteaza infatisarea fizica, cei doi, provenind din parinti diferiti, pot avea chiar aceleasi trasaturi fizice. In unele cazuri, asemanarea fizica este exceptionala si surprinzatoare.

thewakingdream.net relateaza doua exemple de gemeni astrologici. Prima pereche: doi oameni nascuti in acelasi moment in California. Cei doi se intalnesc o singura data in viata. Au un accident de masina in care sunt implicati amandoi. Amandoi isi pierd viata. Cea de-a doua pereche: regele George al II-lea si Samuel Hemmings. In ziua incoronarii regelui, Hemmings debuteaza in domeniul afacerilor. Cei doi s-au casatorit in aceeasi zi, s-au imbolnavit in acelasi timp si au murit la aceeasi ora, in aceeasi zi. Sunt exemple poate nefericite, insa la fel de bine pot fi si exemple fericite si de bun augur.

Astrologii sunt preocupati mai ales de gemenii timpului decat de gemenii datei de nastere (nascuti in aceeasi zi, luna si an, insa nu si in acelasi timp). Pe Mentalfloss.com a fost data spre publicare o lista cu profilul a 19 gemeni ai datei de nastere, punandu-se accentul asupra lipsei de asemanare dintre personalitatile si vietile celor doi. Pe lista sunt inclusi:

Andy Griffith si Marilyn Monroe (1 iunie 1926)
Sigmund Freud si Robert E. Peary (6 mai 1856)
Roger Ebert si Paul McCartney (18 iunie 1942)
Rosemary Clooney si Shirley Temple (23 aprilie, 1928)
George W. Bush si Peter Singer (6 iulie 1946)
Donald Regan si Kurt Waldheim
Gemeni astrologici sunt si Marlon Brando – Doris Day, Tony Blair si Graeme Souness, Charles Darwin -Abraham Lincoln, Charlie Byrd – B.B. King.

Tu ti-ai intalnit vreodata papucul tau de nastere (geamanul tau astral)?

articol preluat: http://horoscop.garbo.ro/articole/13313/gemenii-astrali.html?utm_source=newsletter-daily-20130211&utm_medium=email&utm_content=daily-20130211&utm_campaign=Newsletter-Daily#state=cfe53233e12467e58f44b5beadd65d0e&error=unknown_user

Reclame
Explore posts in the same categories: de prin ziare...

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: