Ambasadorul


Printul Charles considera ca Romania are ceea ce restul Europei A PIERDUT
14 Februarie 2013
TwitterYahooTipareste Salveazacomenteaza »

Ambasadorul Marii Britanii, Martin Harris, afirma, referitor la desele vizite ale Printului Charles in Romania, ca acesta intelege ca aceasta tara „are ceea ce restul Europei a pierdut”, adica „paduri virgine, un peisaj foarte frumos, o viata traditionala”.
Ambasadorul Marii Britanii, Martin Harris, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa la Sibiu, ca „Romania a devenit din ce in ce mai interesanta pentru turistii britanici”, mai ales in sectorul de ecoturism inregistrandu-se o crestere a numarului acestora.

„Am fost in discutii cu oamenii din sectorul de ecoturism si mi-au spus ca Romania a devenit din ce in ce mai interesanta pentru turistii britanici. Ei au inregistrat o crestere. Eu cred ca este un segment de interes si am venit in Sibiu cu un expert britanic in acest domeniu, pentru a dezvolta sectorul de ecoturism in Romania”, a declarat Martin Harris, potrivit mediafax.ro.

Potrivit acestuia, atuurile Romaniei sunt „peisajul frumos si patrimoniul interesant”.
Citeste si:

Baza din Afganistan unde este stationat Printul Harry a fost atacata
Oferta pentru Printul Harry: 10 mil. dolari pentru a juca intr-un film XXX
Frumosi, tineri si bogati: Cei mai eligibili burlaci
Londra: Elena Udrea s-a intalnit cu printul Charles
Poze socante cu printul Harry
„Cred ca Romania are un patrimoniu foarte important la nivel european si trebuie sa il pastreze pentru viitor”, a afirmat ambasadorul Marii Britanii.

Intrebat daca Printul Charles este cel mai bun ambasador al Romaniei in Marea Britanie si ce apreciaza acesta in Romania, Martin Harris a afirmat ca Printul Charles are o adevarata „pasiune” pentru Romania.

„Cred ca Printul Charles este un ambasador foarte bun pentru Romania, fiindca are o pasiune pentru Romania si intelege valorile romanesti, care sunt unice in Europa, faptul ca Romania are ceea ce restul Europei a pierdut – paduri virgine, un peisaj foarte frumos, o viata traditionala”, a afirmat Martin Harris.

articol preluat: http://www.9am.ro/stiri/International/239585/printul-charles-pasionat-de-romania-aveti-ceea-ce-restul-europei-a-pierdut.html?utm_source=newsletter-alert-20130213&utm_medium=email&utm_content=alert-20130213&utm_campaign=Newsletter-Alert

Reclame
Explore posts in the same categories: de prin ziare...

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: