coboratori din Atlanzi


Horoscopul spiritualitatii: zodiacul Atlantidei
Vladimir,  21 Februarie 2013

Tainele astrelor revelate de astrologia atlanta

Prima mentiune despre existenta Atlantidei se afla in Dialogurile lui Platon. Filosoful descria aceasta civilizatie ca fiind una extraordinar de avansata, cu sisteme sociale si de gandire complexe si dezvoltate, mult peste starea de fapt a societatilor antice.

Platon mentiona ca insula atlantilor era asezata dincolo de coloanele lui Hercule, in ceea ce noi numim astazi stramtoarea Gibraltar. Dupa un razboi pierdut in fata atenienilor, insula s-a scufundat. Timpul a sters putinele dovezi care au ramas in urma Atlantidei.

De-a lungul anilor, oamenii de stiinta au plasat mistica insula peste tot in jurul lumii, incepand de la platourile Anzilor pana la coastele Africii. Adeptii teoriei conspiratiilor au sustinut ca aceasta s-ar afla in misteriosul Triunghi al Bermudelor.

Din vasta stiinta a atlantilor, pentru noi s-a pastrat doar un zodiac. Potrivit astrologilor din Atlanta, zodiile sunt 15 la numar si guverneaza destinul oamenilor in functie de ziua nasterii.

AZR’HAL

Ziua nasterii: 1

Azr’hal este semnul celor voiosi si intempestuosi care se mobilizeaza repede si au indrazneala in fata provocarilor. Au o fire puternica si sange clocotitor in vene.

Interesul lor trebuie intretinut mereu si in relatia cu ei, trebuie sa aduci mereu ceva noua. Altfel, se plictisesc usor si pleaca. Trec furtunos prin vietiile oamenilor si uneori, lasa in urma ravagii.

Menire: Conducator

Aforism: La umbra marilor copaci nu creste nimic

DUIRK’HAR

Ziua nasterii: 2, 3 sau 4

Durik’har vegheaza asupra oamenilor cumpatati, inclinati spre meditatie si ascendenta spirituala. Sunt oameni cu o mare putere intuitiva, aproape mistica si isi dau seama foarte usor cand cineva incearca sa le ascunda adevarul.

Au mare deschidere catre oameni si empatizeaza usor. Gasesc intotdeauna modalitati sa traiasca in armonie si sunt fiinte eterice, mereu in contact cu energiile universului.

Menire: Preot

Aforism: Nu am nevoie de o religie pentru a crede. Bunatatea este religia mea.

FERZ’OULH

Ziua nasterii: 5, 6

Oamenii nascuti sub auspiciile lui Ferz’oulh nu cunosc superficialitatea. Au un ialnt respect pentru legi si reguli dar nu se vor da inapoi de la a le incalca daca acestea le afecteaza in vreun fel integritatea sau ideea lor despre morala si dreptate.

Sunt iubitori de egalitate si echilibru. De aceea, nu vor tolera injustitia sub nicio forma. Isi vor pune toata energia vitala in slujba adevarului.

Menire: Judecator

Aforism: Linistea ta si a altora o poti intemeia numai pe adevar si dreptate .

GAL’AI

Ziua nasterii: 7

Protejatii lui Gal’ai sunt nascuti sub semnul norocului. Stiu sa speculeze oportunitatile si sa intoarca mereu cartile in favoarea lor.

Nimic nu le sta in cale si gasesc mereu solutii pentru orice problema. Dau dovada de mult entuziasm si atrag in jurul lor energii pozitive.

Uneori poate cadea in pacatul orgoliului dar se redreseaza usor. Gal’ai si-a inzestrat supusii cu potential urias si multa putere de munca.

Menire: Negustor

Aforism: Nu dispretui lucrurile mici. O lumanare poate face uneori cat nu poate un soare.

JNI’BAEL

Ziua nasterii: 8,9 sau 10

Oamenii nascuti in zile de 8, 9 sau 10 sunt atragatori si au o fizionomie placuta. Au un farmec aparte si sunt agreabili. Au de asemenea o frumusetea interioara care razbate prin pirvirile lor luminoase.

Persoanele de sex opus le gasesc irezistibile dar au aceeasi putere de atractie si asupra copiilor, batranilor si chiar a animalelor.

Pot fi surse de inspiratie pentru cei din jurul lor. Cu toate acestea, traverseaza perioade extreme. Azi pot fi pasionali si deschisi iar maine te poti lovi de o raceala incredibila. Au pretentii mari atat de la ei cat si de la cei dragi lor.

Menire: Actor

Aforism: Adevarata frumusete izvoraste din simplitate

KLAD’ESH

Ziua nasterii: 11

Traind sub numarul echilibrului si al armoniei, supusii lui Kladesh au un traseu predestinat. Acestia sunt oamenii inovatiei, ai inventiei si ai puterii creatoare.

Isi vor valorifica multiplele talente de-a lungul vietii. Forta de creatie se manifesta diferit la ei. Unii vor avea imaginative bogata si vor nascoci inventii felurite. Altii, cei mai putin inzestrati de patronal lor vor avea pur si simplu deschidere spre nou, originalitate si arta.

Menire: inventator

Aforism: Arta este intuitie, nu adevarul gol.

MAMA’DHOUL


Ziua nasterii
:12, 13, 14

Mama’dhoul patroneaza oamenii vigurosi dar tacuti si tainici, insa cu o integritate morala de nezdruncinat. Cuvintele lor sunt mereu intelepte si au o mare greutate in procesul decizional al persoanelor din jur. Sunt prieteni de nadejde care stiu sa pastreze secrete.

De-a lungul vietii, vor obtine multe titluri si premii pentru care vor munci insa din greu. Totusi nu sunt jucatori de echipa si tind mai mult spre individualism.

Menire: Sportiv

Aforism: A fi pregatit este jumatate din victorie

PERD’HUR

Ziua nasterii: 15, 16

Oamenii lui Perd’hur sunt usor de recunoscut. Duc existente impulsive si sunt atrasi de mirajul momentului.

Adora sa mobilizeze multimi si lupta intotdeauna pentru scopuri inalte. Desi pot parea fragili, universul lor interior nu este usor de zdruncinat. Vor tinde mereu catre echilibru si armonie, manifestand un real interes atat pentru binele propriu cat si pentru cel al oamenilor din jurul lor.

Menire: Vornic

Aforism: Invinge durerea, razi cat se poate, caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte

QUEST’HAL

Ziua nasterii: 17

Vulnerabilitatea si sensibilitatea stapanesc forul interior al omului Quest’hal. Va trai multi ani cu o profunda nemultumire de sine si va dramatiza orice problema.

Trecerea timpului il va invata insa ca trebuie sa se bazeze intai pe fortele proprii ai abia apoi pe ceilalti. Este dependent de oameni si adora sa fie inconjurat de acestia.

In semenii sai, cauta aceasi delicatete in morala si noblete sufleteasca pe care o poseda el insusi. Se numara printre zodiile cele mai iubitoare ale zodiacului Atlantidei si dovedeste cea mai mare putere de compasiune.

Menire: Vraci

Aforism: Adevaratele greutati pto fi depasite. Doar cele imaginare sunt de neinvins.

SARK’HOUM

Ziua nasterii: 18, 19

Sark’houm si-a daruit protejatii cu multa putere de adaptare si flexibilitate. Au dorinta de a urca rapid pe scara ierarhica si sunt dotati cu toata energia si dinamismul necesare pentru a-si atinge scopul.

Au principia morale bine inradacinate si se simt impacati cu sine. Au incredere in fortele lor si vor munci inzecit fara sa se planga atunci cand situatia o cere.

Pot fi uneori egoisti si vanitosi. Cu subalternii lor se vor purta autoritar si cu prea putina deferenta.

Menire: General

Aforism: Pe invingatorul prea mandru il doboara propria fericire

EK’WINAX

Ziua nasterii: 20, 21, 22

Ek’winax este diametral opus lui Sark’houm in ceea ce priveste puterea de adaptare. Nativii sai sunt rigizi in idei si fug de schimbare pentru ca se adapteaza greu. Sunt insa tenaci si abili, cu o buna rezistenta fizica si psihica.

Pe plan profesional se vor bucura de mult success in detrimental vietii personale. Cel putin in anii de tinerete. Pe masura ce mai inainteaza in varsta, vor invata sa fie mai constant in alegerea partenerilor si sa imbine dragostea cu cariera.

Menire: Pedagog

Aforism: Progresul este imposibil fara schimbare iar cei care nu isi pot schimba mentalitatea, nu pot schimba nimic

VORD’HAK

Ziua nasterii: 23, 24, 25

Binecuvantati sunt cei nascuti in semnul lui Vord’hak! Ei sunt daruiti cu mari puteri de alinare si vindecare atat pentru suferintele trupului cat si pentru cele ale mintii.

Cunosc bine firea umana si au intelgere catre pacatele omului. Sunt buni diplomati si stiu sa medieze conflictele astfel incat nimeni sa nu aiba de suferit.

Se implica trup si suflet, fara jumatati de masura. Ocrotesc atat pe cele cuvantatoare cat si pe cele necuvantatoare. Au mila mare fata de semenii lor si cauta sa-i lecuiasca de toate durerile.

Menire: Vindecator

Aforism: Trei pasiuni simple dar extrem de puternice au guvernat viata: nevoia de iubire, foamea de cunoastere si mila netarmurita pentru suferintele omenirii.

YSB’BAAL


Ziua nasterii
: 26, 27, 28

Ysb’baal isi trimite supusii incautarea aventurii. Unde merg, isi fac prietni noi pentru ca spun sincer tot ce gandesc si tot ce simt. Traiesc sub impulsul momentului, traiesc la intensitate maxima, totul trebuie sa fie acum, mult si repede.

Toutsi nu au o lista cu lucruri pe care TREBUIE sa le faca de dragul de a fi facute. Totul are un deznodamant din care invata ceva, din care isi imbogatesc interiorul si isi cultiva patima pentru nou si cunoastere

Menire: Explorator


Aforism
: Intampina noile provocari, inhata noile oportunitati, testeaza-ti resursele fata de necunoscut si descopera-ti astfel potentialul tau unic.

ZA’OUR

Ziua nasterii: 29, 30

Oamenii nascuti sub guvernarea lui Za’our iubesc simplitatea si frumosul. Sunt veseli si calzi, mereu zambitori si au intotdeauna pregatita o vorba buna pentru oamenii aflati in suferinta.

Au un mare simt practice si nu neglijeaza aspectele materiale ale vietii, cu toate ca nu cauta sa se imbogateasca si nici nu vaneaza averi.

Picioarele lor sunt infipte adanc in pamant. Desi va trai numeroase poveste de dragoste, in tinerete va intalni o persoana care ii va schimba conceptiile.

Menire: Administrator

Aforism: Sufletul nu se cerceteaza, el se simte.

YRI’BIRRI

Ziua nasterii: 31

Oamenii nascuti in ultima zi a lunii au intotdeauna situatia sub control. Sunt mereu calmi si zambitori, dar isi aleg prietenii pe spranceana.

Soarta le-a rezervat dreptul sa fie politicosi doar cu cine vor ei.

Au numeroase framantari interioare dar beneficiaza de darul imaginatiei si al inteligentei. Nimic nu este fara rezolvare pentru ei. Se lasa prinsi uneori de greselile din trecut. Au capacitatea sa invete din ele dar se impaca greu cu ideea de eroare.

Sunt observatori fini si realisti, de aceea citesc foarte bine caracterele umane.

Menire: Sfatuitor

Aforism: Firea omului fuge de singuratate si cauta intotdeauna un sprijin care nu este mai dulce decat inima unui prieten.

 

articol preluat: http://horoscop.kudika.ro/articole/25674/horoscopul-spiritualitatii-tainele-atlantidei.html?utm_source=newsletter-9am-seara-20130221&utm_medium=email&utm_content=daily-20130221&utm_campaign=Newsletter-9AM-Seara

Reclame
Explore posts in the same categories: de prin ziare...

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: