Fire of Anatolia


Spectacolul Fire of Anatolia revine la Bucuresti

Dansatorii de la Fire of Anatolia revin la Bucuresti pe 17 mai, la Sala Palatului, cu superproductia ce poarta numele companiei.

Una din cele mai mari si mai cunoscute companii de dans din lume, Fire of Anatolia, este un proiect unic, care-si trage seva din mitologia si cultura anatoliana. Fascinantul spectacol cu acelasi nume aduce pe scena 55 de dansatori, muzica, stralucire, lumina, culoare, sute de costume elaborate, creionand intr-o cheie moderna folclorul si dansul popular din toate regiunile Turciei.

Impartit in doua acte, showul ilustreaza fragmente din istoria Mesopotamiei si Anatoliei si este o expresie vizuala a luptei dintre libertate si sclavie, dintre lumina si bezna. Tot ce apartine Anatoliei prinde viata in acest regal coregrafic fabulos.

Doua recorduri in Guiness Book

Un adevarat fenomen international, trupa Fire of Anatolia a sustinut reprezentatii in mai mult de 85 de tari, in fata a peste 20 de milioane de spectatori. Compania detine doua recorduri inscrise in Guiness Book, unul pentru cel mai rapid dans, cu 241 de pasi pe minut, si un altul pentru cea mai mare audienta, 400.000 de persoane in Eregli, Turcia.

Pe 17 mai, accesul in sala va fi permis incepand cu ora 19.00, iar spectacolul va incepe la ora 20.00.

Biletele intra in vanzare incepand de joi, 21 februarie, si sunt disponibile la preturile de 80, 100, 120, 160, 200, 260 si 300 de lei, in functie de distanta fata de scena.

Tichetele se pot cumpara online pe http://www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

articol preluat: http://www.ziare.com/weekend/spectacole/spectacolul-fire-of-anatolia-revine-la-bucuresti-1219801

Anunțuri
Explore posts in the same categories: de prin ziare...

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: