cu inelele prin casa ta…


Horoscopul karmic: ‘Pazitorul karmei’ si influenta lui in fiecare zodie 

Publicat pe 15 Martie 2013

Cand il ai pe Saturn retrograd in astrograma, este ca si cum, intr-un anumit domeniu al vietii, te-ai afla in fata unei comisii de evaluare exigente, care nu te lasa sub nicio forma sa treci examenul fara sa fii invatat serios. Partea buna este insa ca, odata ce iti dai seama de necesitatea reala a studiului, poti obtinemaxima in acest sector de viata.

Semnificatia lui Saturn retrograd in harta natala

Considerat <Pazitorul karmei> sau <Marele invatator>, Saturn retrograd iti indica o repetare a karmei, adica o lectie de viata pe care nu ai reusit deloc sa o aprofundezi in viata anterioara sau timp de mai multe vieti la rand. Acum ti se da din nou sansa de a lucra la aceasta lectie de viata, astfel incat sufletul tau sa intre pe drumul deplinei sale evolutii.

horoscop karmic saturn retrograd pentur fiecare zodie

Seriozitatea si restrictiile pe care Saturn retrograd le aduce in viata ta sunt totusi extrem de benefice pentru tine in prezent. Ele te ajuta sa-ti disciplinezi energia, sa-ti concentrezi eforturile si sa ajungi, cu rabdare si perseverenta, la realizari durabile in domeniul de viata indicat de pozitia lui Saturn in zodie.

Prin calculul astrogramei vei afla daca Saturn a avut o miscare retrograda la momentul nasterii tale si in ce fel se manifesta influenta lui restrictiva in viata ta (daca planeta Saturn era retrograda atunci cand te-ai nascut, va fi marcata cu un R in dreptul ei). De asemenea, vei afla in ce domeniu al vietii iti poti descoperi acum resurse nebanuite de concentrare si intelepciune, care iti vor fi de mare ajutor pe drumul evolutiei personale.

 

pentru restul articolului accesati linkul: http://horoscop.garbo.ro/articole/13508/karma-saturn-retrograd-in-zodii.html?utm_source=newsletter-daily-20130315&utm_medium=email&utm_content=daily-20130315&utm_campaign=Newsletter-Daily#state=691ec2bfdb08054e708ec99fab12490e&error=unknown_user

Anunțuri
Explore posts in the same categories: de prin ziare...

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: