un mic dulcic


 

Retete Culinare - Crostoli
Pentru atunci cand aveti chef de-o crontaneala…:))

Ingrediente

  • 200 ml frisca lichida
  • 250 g faina
  • esenta de vanilie
  • Timp de preparare Timp de preparare: sub 30 minute

Mod de preparare reteta Crostoli

Punem frisca intr-un castron, presaram un praf de sare, esenta de vanilie, apoi faina cate putin, pana obtinem un aluat elastic, ce se lucreaza usor.
Pe masa putin infainata se intinde aluatul in foaie subtire, apoi se taie in patratele, cu rola zimtata. Cu aceeasi rola trasam si in mijlocul patratelului o dunga. (sau mai multe 🙂 )
Se prajesc in uleiul bine incins, pana se auresc. Se scot pe hartie absorbanta, dupa care se pudreaza cu zahar din belsug.
Sursa– http://www.lauraadamache.ro/#
Foarte bune. N-am crezut ca numai din 2 ingrediente poti obtine un desert atat de bun. :))
Anunțuri
Explore posts in the same categories: trăgând cu ochiul la...alţii, vorbe primite, vorbe-napoiate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: