avem aur de cea mai buna calitate


 

25 Martie 2013 in Social
Elevii romani au luat aur si argint la Olimpiada de Stiinte a UE
Elevii romani participanti la cea de-a XI-a editie a Olimpiadei de Stiinte a Uniunii Europene (EUSO) au obtinut o medalie de aur si una de argint.

Elevii romani au luat aur si argint la Olimpiada de Stiinte a UE

Cea mai pretioasa medalie le-a revenit elevilor Ioan Ignat de la Colegiul National ‘Mircea cel Batran’ din Constanta, Dan Mircea Mirea – Colegiul National ‘Fratii Buzesti’ din Craiova si Dumitru Calugaru – Colegiul National ‘Tudor Vladimirescu’ din Targu Jiu, scrie evz.ro.

Ruxandra Tesloianu, Diana Ioana Constantin si Camelia Diaconu, toate trei eleve la Colegiul National ‘Emil Racovita’ din Iasi au intrat in posesia medaliilor de argint, scrie Agerpres.

Editia a XI-a a Olimpiadei de Stiinte a Uniunii Europene s-a desfasurat in Luxemburg, in perioada 17-24 martie, si a reunit 44 de echipe din 25 de state membre ale UE.

Conform regulamentului, o tara poate inscrie doua echipe formate din cate trei elevi care sustin doua probe practice la trei discipline – biologie, chimie si fizica, punctele de la fiecare experiment cumulandu-se pentru echipa.

articol preluat: http://www.9am.ro/stiri/Social/241258/elevii-romani-au-luat-aur-si-argint-la-olimpiada-de-stiinte-a-ue.html?utm_source=newsletter-daily-20130325&utm_medium=email&utm_content=daily-main-news&utm_campaign=9AM%20News

Anunțuri
Explore posts in the same categories: de prin ziare...

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: