avem Ponta cu Mazare


Mazare: Fenechiu nu stie nimic despre port, e moldovean

Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat marti ca daca portul Constanta nu va fi preluat de administratia locala, relatia sa cu Victor Ponta va avea de suferit. Mazare nu s-a aratat ingrijorat de opozitia ministrului Transporturilor pe acest subiect pentru ca „Fenechiu este moldovean si la Moldova nu sunt porturi”.

„N-am nimic cu Ponta. Relatia dintre noi este, deocamdata, buna, sa vedem cum se finalizeaza problema Portului”, a spus Mazare in sedinta de Consiliu Local, citat de Replica.

Radu Mazare doreste ca Portul Constanta sa treaca din administrarea Ministerului Transporturilor in cea a administratiilor locale. Astfel, Consiliul Local Constanta sa detina 51% din actiunile Portului, Consililul Judetean Constanta – 15%, Consiliul Local Agigea – 5%, Consiliul Local Navodari – 4% si Consiliul Local Municipal Mangalia – 3%.

Primarul Constantei a precizat ca asteapta ca premieul Ponta sa ze tina de cuvant si sa transfere Portul Constanta in administrarea autoritatilor locale.

” Il cred pe cuvant, pana la proba contrarie. Daca lucrurile nu vor sta asa, o sa am si eu o atitudine in consecinta, una categorica. Sunt un om de onoare, cand spun ceva, fac, ma tin de cuvant. Astept acelasi lucru de la premier”, a atentionat Mazare.

El a adaugat ca nu a discutat nimic pe subiectul portului cu ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, intrucat acesta „este moldovean”.

„Eu n-am vorbit cu nici un Fenechiu, nu ma intereseaza Fenechiu. Eu am discutat cu Ponta despre Port. Fenechiu, Menechiu, ce zice el… oricum, nu stie despre port, ca e moldovean si la Moldovanu sunt porturi”, a subliniat Mazare.

articol preluat: http://www.ziare.com/radu-mazare/psd/mazare-fenechiu-nu-stie-nimic-despre-port-e-moldovean-1226732

Anunțuri
Explore posts in the same categories: de prin ziare...

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: