cata Ponta cata Frunza Verde


Ponta spune ca avem bani pentru salarii, pensii si platile catre FMI

27 Mar 2013

Premierul Victor Ponta l-a contrazis pe presedintele CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde (PNL) si a afirmat ca Guvernul dispune de bani atat pentru salarii si pensii, cat si pentru FMI, adaugand insa ca poate banii de salarii vor fi taiati chiar la acest consiliu judetean, unde „oamenii, sau cel putin sefii, vor sa fie la televizor”.
Premierul a apreciat ca mesaje de acest gen, privind lipsa banilor in buget, „pe care la un moment dat le mai dadea si presedintele Basescu”, sunt mesaje iresponsabile, scrie Mediafax.
„Primul-ministru, ministrul de Finante, ministrul Bugetului, guvernatorul Bancii Nationale, FMI, Banca Mondiala nu reprezentam nimic in fata presei daca iese un domn, dimineata, seara, nu stiu pe unde pe la Resita, si isi da cu parerea. Avem banii de pensii, avem banii de salarii, poate nu o sa-i mai avem la Consiliul Judetean Caras, poate ii taiem de acolo, ca vad ca ii dam degeaba acolo, ca oamenii, sau cel putin sefii, vor sa fie la televizor”, a spus Ponta in sedinta de guvern.
El a aratat ca BNR trebuie sa returneze Fondului Monetar International 3,8 miliarde euro, iar Guvernul trebuie sa achite 993 milioane euro, din care a platit deja 128 milioane euro, toti acesti bani fiind la dispozitie.

Marti, in cadrul sedintei extraordinare de Consiliu Judetean Caras-Severin, presedintele Consiliului, Sorin Frunzaverde, fiind intrebat despre alocarile bugetare, a raspuns ca bugetul national este mult sub limita.
Afirmatia a fost sustinuta in sedinta extraordinara a CJ privind bugetul judetului pe acest an, dupa ce unul dintre consilierii judeteni a insinuat ca bugetul alocat nu acopera cheltuielile pe anul 2013.
„In acest moment situatia bugetara nationala este dramatica. Nu stim de unde vom plati a doua transa pentru FMI in iunie (…) Situatia este cea care este, adica daca vom plati salariile si pensiile sa fim fericiti”, i-a raspuns Frunzaverde consilierului judetean.

articol preluat: http://www.wall-street.ro/articol/Economie/146393/ponta-salarii-pensii-fmi.html?utm_source=newsletter-alert-20130327&utm_medium=email&utm_content=alert-20130327&utm_campaign=Newsletter-Alert

Anunțuri
Explore posts in the same categories: de prin ziare...

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: