diferenta dintre echipa si individual


Silviu Hotaran vine la Start-Up Wall-Street la ora 12: o emisiune de urmarit!

21 Mar 2013 exclusiv

O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe Wall-Street.ro si la Radio Lynx. Urmareste LIVE intalnirea de astazi, ora 12, in care invitat va fi antreprenorul Silviu Hotaran, unul dintre cei mai cunoscuti oameni din mediul de business local.
Realizatorul emisiunii: Claudiu Vrinceanu (claudiuvrinceanu.ro), redactor sef Wall-Street.ro.
Invitatul emisiunii Start-Up Wall-Street: Silviu Hotaran, antreprenorul care a fost multi ani seful Microsoft Romania si care acum detine firma de training GKTI Semper Human.
Silviu Hotaran va sustine pe 13 aprilie 2013 primul din seria de 7 Ateliere de Antreprenoriat. El va discuta despre atitudini, mentalitati, principii si valori constructive necesare si utile in Antreprenoriat. Programul Ateliere pentru Antreprenoriat este un proiect dezvoltat prin implicarea voluntara a antreprenorilor si liderilor romani din business.
Silviu Hotaran a devenit ”antreprenor in educatie” la inceputul anului 2009, pasiunea si obiectivul sau fiind schimbarea si dezvoltarea oamenilor, echipelor si organizatiilor, prin proiecte complexe (training, coaching, mentoring etc), orientate pe obiective.
In perioada 1996-2008 Silviu a fost general manager la Microsoft, 9 ani pentru filiala din Romania si 3 ani pentru Europa de Sud Est, unde s-a ocupat de dezvoltarea afacerilor si organizatiilor Microsoft din12 tari.

Silviu Hotaran a terminat Facultatea de Automatica din Universitatea Politehnica Bucuresti in 1980.
Intre anii 1980 ?i 1991 a lucrat ca cercetator stiintific la Institutul de Cercetari pentru Tehnica de Calcul, iar in perioada 1991-1996 a fost General Manager al Ciel Romania, firma producatoare de software de gestiune. Nascut la Oradea in 1955, Silviu Hotaran este casatorit si are un fiu de 25 de ani. Alte pasiuni sunt cititul, baschetul, calatoriile si inotul.
Scrie aici intrebarile tale pentru invitatul nostru de astazi si noi le vom adresa in cadrul emisiunii. Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu un manual Antreprenoriat – Lansarea si administrarea unei afaceri.
Antreprenoriat. Lansarea si administrarea unei afaceri este un manual conceput pentru cursurile universitare de antreprenoriat. Cursurile se bazeaza pe programele educationale concepute de Steve Mariotti.

articol preluat: http://www.wall-street.ro/articol/Start-Up/146056/silviu-hotaran-start-up-wall-street-antreprenoriat.html?utm_source=newsletter-alert-20130327&utm_medium=email&utm_content=alert-20130327&utm_campaign=Newsletter-Alert

Anunțuri
Explore posts in the same categories: de prin ziare...

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: