Ponta portuar


Ponta ii da Portul Constanta lui Mazare? Toate porturile mari europene sunt la primar

Portul Constanta este posibil sa fie trecut de sub administrarea Ministerului Transporturilor sub cea a Primariei Constanta, asa cum de principiu se intampla si cu porturi mari din Europa, precum Rotterdam, dar cand si cum se va face transferul ramane de discutat, a declarat premierul Victor Ponta.

El a raspuns astfel intrebat de jurnalisti daca intentioneaza sa treaca Portul Constanta in administrarea primariei, avand in vedere ca Radu Mazare s-a aratat ingrijorat de modul in care se desfasoara activitatea in cadrul acestei porti maritime.

„De principiu, toate porturile mari din Europa, incepand cu Rotterdamul, Hamburgul mi se pare ca este la fel, au primaria ca actionar, asa incat principiul e foarte corect. Cand si cum vom face transferul o sa discutam”, a spus premierul.

In toamna anului trecut, presa l-a citat pe primarul Constantei, Radu Mazare, afirmand ca exista un acord intre el si premierul Victor Ponta de a transfera actiunile Portului Constanta la autoritatile locale si ca deputatii constanteni vor depune in Parlament un proiect de lege pentru transferarea actiunilor Portului Constanta detinute de stat catre autoritatile locale.

articol preluat: http://www.ziare.com/victor-ponta/premier/ponta-ii-da-portul-constanta-lui-mazare-toate-porturile-mari-europene-sunt-la-primar-1226803

Anunțuri
Explore posts in the same categories: de prin ziare...

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: