am primit…


 

Buna,

Am petrecut ultimele zile cautand informatii care sa ma ajute sa inteleg politica energetica a Romaniei, si sa-mi explic de ce am ajuns sa ne orientam spre gazele de sist.

Descoperirile facute explica foarte multe lucruri care s-au intamplat pe scena politica din Romania din 2007, de la intrarea Romaniei in UE, pana astazi. Te rog sa citesti pe http://www.ecouri.ro si daca crezi ca e nevoie ca si cunoscutii tai sa afle, te rog sa transmiti mai departe acest mesaj.

Ca o introducere, care te va ajuta sa parcugi scrisoarea, te rog sa incerci mai intai sa dai un raspuns acestei probleme de logica:

„Esti intr-o inchisoare, seful inchisorii spune ca iti va reda libertatea daca vei reusi sa treci de paznicul inchisorii si vei alege drumul cel bun odata ce ai iesit pe poarta. Daca il vei alege pe cei gresit, te vei reintoarce in inchisoare, daca vei alege pe cel bun, iti vei capata libertatea. Ai voie sa pui o singura intrebare paznicului, dar trebuie sa tii cont ca unul minte mereu, iar altul spune mereu adevarul. Cei doi paznici lucreaza in ture, nu stii daca cel pe care il intrebi este paznicul mincinos sau cel care spune adevarul”

Care este intrebarea ta? – Raspunsul o sa-l gasesti tot la adresa de mai sus.

Iti trimit acest mesaj cunoscand interesul tau fata de protectia mediului si proiectele pentru protectia mediului la care am lucrat. Iti multumesc!

Anunțuri
Explore posts in the same categories: opinii, vorbe primite, vorbe-napoiate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: