painea noastra cea de toate zilele


Mai mancam sanatos?

In zilele noastre, alimentatia consta in mare parte din glucide rafinate. O astfel de alimentatie stimuleaza productia de insulina in exces, hormonul cheie al metabolismului, cu efecte nefaste asupra organismului, a greutatii corporale si a sanatatii.

Multe produse promit o silueta de vis insa, datorita suplimentului de carbohidrati, pe termen lung duc la acumularea de tesut adipos. Conform etichetei, se presupune ca acestea sunt niste produse sanatoase, care ar trebui sa intareasca sistemul imunitar, insa daca le cercetam mai indeaproape, acestea se dovedesc a fi niste adevarate bombe calorice. Calitatea alimentelor din farfurie a devenit un lucru foarte rar. Se pune atunci intrebarea: mai mancam sanatos?

Exact aici intervine programul integral de alimentatie si de reglare a metabolismului metabolic balance®: el promoveaza consumul alimentelor naturale, fara aditivi, potentiatori de gust sau arome, caci consumul alimentelor superprocesate, imbogatite artificial, este adesea cauza unei alimentatii gresite, care poate duce la aparitia diferitelor boli ale civilizatiei precum obezitatea, diabetul sau hipertensiunea arteriala.

Cheia sanatatii si a reglarii de durata a greutatii corporale este o alimentatie naturala si individuala, ceea ce inseamna un plan de alimentatie individual. Fiecare om are nevoie de alte substante nutritive pentru a-si mentine corpul sanatos si echilibrul metabolic constant. Prin planul de alimentatie, corpul primeste exact acele alimente si substante nutritive de care are nevoie.

Programul metabolic balance® calculeaza, pentru fiecare participant, un plan individual de alimentatie personalizat, in functie de varsta, sexul, analizele de laborator si masuratorile personale, precum si in functie de tinta individuala de greutate. Compozitia meselor individuale si regulile de ingestie determina o secretie adecvata de insulina, un echilibru hormonal corespunzator si, astfel, un metabolism sanatos.

Programul metabolic balance® se deruleaza pe parcursul a patru faze: 1. Faza de detoxifiere; 2. Faza severa – cand se produce reglarea metabolica propriu-zisa; 3. Faza lejera – o faza intermediara, de trecere spre 4. Faza de mentinere – in care sunt aplicate toate modificarile stilului de viata invatate in fazele precedente si care dureaza toata viata.

Planurile de nutritie metabolic balance® sunt indicate in: obezitate si foame imperioasa; tulburari ale metabolismului glucidic si lipidic; hipertensiune arteriala; tulburari cardiovasculare; tulburari osteoarticulare; tulburari hormonale si ale menopauzei; scaderea randamentului fizic si psihic, etc.

Rezultatele pe care le puteti obtine prin modificarea asistata a alimentatiei cu programul metabolic balance® sunt urmatoarele: reducerea greutatii corporale; o greutate ideala stabila; o piele frumoasa; vitalitate si cresterea randamentului fizic si psihic.

Pentru mai multe detalii, vizitati http://www.echomed.ro sau sunati la 0745-772834 (Dr. Daniela Maris).

articol preluat: http://www.crestinortodox.ro/sanatate-stiinta/mai-mancam-sanatos-140191.html

Anunțuri
Explore posts in the same categories: ...fides in..., de prin ziare..., de suflet...

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: