schimbari…


INOVATII in rescrierea Codului Fiscal: ce planuri au specialistii de la Finante
Marius Alexandru Stanciu , 3 Apr 2013 , 10:20
Sursa foto: Mircea Dragos
Guvernul isi propune in procesul de rescriere a Codului Fiscal pentru a separa de textul legii in sine tot ceea ce tine procedura intr-un cadru complet separat, in contextul in care modificarile cu privire la procedura sunt mult mai dese, a declarat Dan Manolescu, Secretar de stat in Ministerul de Finante.
Private cloud “la cheie” pentru IMM-uri: virtualizare, management si server intr-un singur pachet, SystemV.
„Cum arata dialogul cu mediul de afaceri in aceasta privinta? Am aratat o dorinta de deschidere pe care mediul de afaceri o asteapta de mult timp, pentru ca suntem toti de aceeasi parte a baricadei. Ne dorim un mediu fiscal usor de aplicat si predicitibil. Daca aceste obiective sunt realizate, va avea atat statul de castigat cat si mediul de afaceri”, a precizat Manolescu (foto).
Declaratiile au fost realizate la evenimentul „Fiscal 2013”, organizat de Wall-Street.ro, in parteneriat cu Niculeasa Law Office, Mazars si KPMG.
In ceea ce priveste rescrierea Codului Fiscal, secretarul de stat a adaugat ca in zona de procedura lucrurile trebuie sa fie mai fluide. „Sper sa mentinem in Codul Fiscal tot ceea ce tine de legislatie. Ne-am propus ca pana in luna iulie sa avem o forma finala in urma discutiilor cu toate partile implicate”.
Manoelscu a spus insa ca prentru acest lucru sunt importante in prezent intalnirile dintre decindenti si consultantii fiscali, in privinta chestiunilor tehnice, si mai apoi discutiile cu antreprenorii.

Citeste si:
STIL DE MANAGER: Intre traditionalism si modernism castiga bunul simt
Administratorii de fonduri iau in piept volatilitatea bursei. Cum si-au protejat clientii?
Un nou CFO la Euromedia si Beta Cons

„Antreprenorii simt si interpreteaza legea mai mult la nivel macro, altfel decat un consultant fiscal, si nu cred ca la acest moment ar fi oportuna o intalnire cu acestia. In schimb, consultantii fiscali pot oferi o analiza de profunzime”.
Citeste si declaratiile facute de avocatul Madalin Niculeasa despre suveranitatea normativa a MFP asupra mediului fiscal si cele ale lui Gabriel Sincu despre zidul pe care il reprezinta statul cand vorbim de fiscalitate.

articol preluat: http://www.wall-street.ro/articol/Finante-Banci/146704/rescrierea-codului-fiscal-procedura.html?utm_source=newsletter-alert-20130403&utm_medium=email&utm_content=alert-20130403&utm_campaign=Newsletter-Alert

Reclame
Explore posts in the same categories: de prin ziare...

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: