redirectionati


2% pentru Fundatia Viitor Pentru Copiii Romaniei
2% pentru Fundatia Viitor Pentru Copiii Romaniei
Suflete inocente salvate

Acum poti sustine financiar o oraganizatie non-guvernamentala fara a da bani. Acest lucru este posibil datorita unei prevederi din Codul Fiscal. Aceasta prevedere iti permite sa directionezi 2% din impozitul pe venit catre orice entitate nonprofit. Practic ii poti dicta statului cum sa administreze o parte din impozitul pe care il ia din profitul tau. Acum ai sansa de a te implica in eforturile organizatiilor neguvernamentale. Asa poti ajuta la solutionarea unor probleme sociale, fara costuri suplimentare. Mai multe despre acest sistem si pasii ce trebuie urmati puteti gasi aici.

Cine suntem mai exact?

Fundatia Viitor Pentru Copiii Romaniei este un ONG ce activeaza la nivel local. Ne-am inceput activitatea inca din anul 1998 cu Centrul de Zi pentru copiii strazii, Centrul Maternal, Centrul de Plasament si Centrul de Zi pentru copii din familii foarte sarace. Ne mandrim cu 15 ani de activitate, timp in care am ajutat peste 5000 de copii si familiile acestora. Toate serviciile oferite de fundatie sunt gratuite.

Ce facem in prezent?

Luptam sa prevenim cersetoria, analfabetismul, abandonul scolar, marginalizarea, violenta domestica prin Programul Centrul de zi pentru prescolari si scolari din familii foarte sarace. Zilnic deschidem portile la ora 07:30 unui numar de peste 60 de prescolari si scolari cu varste intre 3 si 11 ani. Timp de 11 ore micutii sunt ingrijiti, primesc trei mese si participa la programe educationale si de recreere si socializare. Prin serviciile oferite si cu personal specializat, le asiguram micutilor o dezvoltare armonioasa din punct de vedere educational, emotional si psihologic.

Mai multe despre fundatia noastra puteti gasi aici.

Munca noastra a ajutat mii de copii si familiile acestora iar ca marturie stau chiar cuvintele unora dintre parinti:

„Sunt foarte multumita de acest centru ?i am mare incredere in ce faceti aici cu copiii. Au parte de o educatie foarte buna; fata mea cea mare a fost tot aici la centru in program. Acum e eleva si este printre cei mai buni din clasa ei. Daca nu trecea prin centrul dvs. ?i nu va ocupati de ea cu atata grija fiica mea nu ar fi avut rezultate a?a bune la ?coala. Acum Georgi ii calca pe urme…va multumesc pentru tot: pentru sfaturi, pentru grija de copii no?tri, pentru ajutorul de toate felurile pe care ni-l acordati…ar trebui sa existe mai multe centre ca acesta.” (M.C., mama Georgianei 5 ani)

„Daca copilul meu nu ar fi fost acceptat aici, eu acum nu as fi putut munci. Ne ajutati enorm, sa putem munci si eu si tatal copilului pentru a ne ridica si noi material. Suntem tineri si vrem sa muncim pentru copil, pentru tot ce-i mai bun pentru el. Copilul meu e bine ingrijit la dvs., din toate punctele de vedere. Daca nu era la dvs. era unde? pe strazi? unde, ce sa invete, ca stiti si dvs. cum e la noi acasa si in vecinatate. Fereasca Dumnezeu! Copilul meu invata lucruri extraordinare aici la dvs., stie si sa scrie putin; vrem ca fiul nostru sa faca scoala. Despre ajutoarele alimentare ce sa zic? Ne-au scos din momentele tare grele, de foame…de lipsuri…iar produsele de igiena…Va multumim!” (D.D., mama lui Nicolas – 5 ani)

„Centrul acesta este un mare ajutor pentru cei mai amarati. Pana sa inscriem copiii (pe nepotii mei) la acest centru, ei faceau foamea in casa alaturi de mine. Sunt o biata pensionara, ramasa cu 2 nepoti pe cap sa-i cresc, ca pe nimeni nu intereseaza de soarta lor. Mama i-a parasit, iar tatal, desi sta cu noi, e distant, rece si nu ma ajuta cu nimic privind copii. De abia ma descurcam, cand am avut parte de minunea de a aduce copiii la dvs.. De atunci sunt curati, iubiti, ingrijiti, bine hraniti, iar eu sunt linistita ca ii stiu la dvs.. Doamnele de aici sunt bune la suflet si stiu sa lucreze cu copiii. Ii educa frumos, ii pregatesc pentru viitor. As fi fost distrusa fara ajutorul dvs..” (G.G., bunica Madalinei – 6 ani si a lui Alexandru – 7 ani)

articol anunt preluat: http://www.crestinortodox.ro/sanatate-stiinta/2-pentru-fundatia-viitor-pentru-copiii-romaniei-139943.html

Reclame
Explore posts in the same categories: ...fides in..., de prin ziare..., de suflet...

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: