de-a ingineria…


Scurgeri de informatii din paradisurile fiscale: Petrovici, fostul sef Univers’All, implicat intr-o tranzactie de 3,6 mil. euro

9 Apr 2013
Sursa foto: captura google maps
Numele lui Razvan Petrovici, omul de afaceri care controla lantul de magazine Univers’all, primul esec din retailul romanesc, apare intr-o tranzactie de 3,6 mil. euro- incheiata la finalul lui 2006 intre o firma off-shore si doi cetateni romani.
Pachet integrat de software pentru IMM-uri.Windows Server 2012 + System Center 2012 + server performant.
Potrivit informatiilor publicate de Centrul Roman pentru Jurnalism de investigatii (CRJI) care a participat la dosarul OffshoreLeaks, in 2006, taiwanezul Hsin Chi Su a cumparat prin CompassView Holdings, firma infiintata cu 2 saptamani inainte de tranzactie, compania Dacia Real Estate.
CompassView Holdings, conform documentelor Datele Commonwealth Trust Limited (CTL) vazute de CRJI, a cumparat pentru 3,6 milioane de euro firma de la Dominic – Pan Meghea (verisorul Mihaelei Geoana-conform EVZ) si Andrei Ionescu.
Datele CTL arata ca unul dintre administratorii Dacia Real Estate era Razvan Petrovici, controversatul om de afaceri, finul fostului sef al SRI Virgil Magureanu si fiul lui Camenco Petrovici, cel care a garantat din partea CEC fondurile FNI. Razvan Petrovici a fost administrator al unei firme duty-free, al carui nume apare des in afaceri cu tigari. Celalalt administrator al Dacia Real Estate era italianul Mattia Besozzi, potrivit CRJI.
Citeste si:
Tranzactie esuata: BP nu mai vinde compania argentiniana catre chinezi
Extreme de Paste: Cozonac traditional sau vacante exotice
Penescu inchide si ultimele doua magazine ale lantului PIC
De ce ar vrea cineva o firma de care nu a auzit nimeni si care este pe pierdere?
Compania, care potrivit datelor de pe Registrul Comertului si Monitorul Oficial consultate de Wall-Street.ro, are ca domeniu de activitate comertul cu alte autovehicule, a fost pe pierdere in ultimii ani. Firma detine insa un activ de peste 10 mil. lei. Activul este o proprietate amplasata pe Bulevardul Dacia din Capitala, la nr. 75 (fost 25 A), adresa la care este inregistrat si sediul social al Dacia Real Estate.
Potrivit unui anunt mai vechi din Monitorul Oficial, in 2010, firma Dacia Real Estate si-a redus capitalul social de la 12, 34 mil. lei, la 10,75 mil. lei, ca urmare a devalorizarii terenului de pe bulevardul Bucuresti, dupa o evaluare de la finalul lui 2009.

articol preluat: http://www.wall-street.ro/articol/Real-Estate/147033/numele-lui-razvan-petrovici-implicat-intr-o-tranzactie-de-3-6-mil-euro-din-boom.html?utm_source=newsletter-daily-20130410&utm_medium=email&utm_content=daily-20130410&utm_campaign=Newsletter-Daily

Anunțuri
Explore posts in the same categories: de prin ziare...

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: