produse…de calitate


Careless Organic Cosmetics
Ce inseamna sa fii producator de cosmetice naturale?

Raspunsul la acesta intrebare este atat de vast incat nici nu stiu de unde as putea incepe. Dar cum totul are un inceput si un sfarsit, as putea spune ca totul a inceput din dorinta de a darui oamenilor frumusete, viata si naturalete, atat la exterior cat si la interior. Aceasta dorinta a condus spre ore si zile pierdute in nenumarate incercari de a ajunge la o reteta (care de fapt cuprinde sub-retete) de produse cosmetice pentru toate tipurile de ten.

O reteta a carui continut nu detine altceva decat insiruiri de denumiri ale plantelor si cantitati precise, de fapt, detine in spate un intreg exercitiu al mintii a carui ecuatie cuprinde: plante, arome si beneficii. Asa cum un compozitor de muzica simfonica viseaza la viitoarea sa capodopera si si-o imagineaza iar si iar si o corecteaza si o perfectioneaza, astfel si un creator de produse cosmetice isi imagineaza, isi calculeaza si isi elaboreaza viitorul sau produs.

Ceea ce am dorit sa pastram in retele Careless Beauty a fost si este: simplitatea si naturalul. Simplitatea unui produs prin aspectul natural, prin mesajul si logo-ul sau si naturalul, prin compozitia sa. Am dorit ca atunci cand o persoana va deschide recipientul unui produs Careless Beauty, sa simta cum natura il invaluie, cum fiecare esenta din plante ajunge sa fie perceputa prin aroma sa vie, prin aspectul ei si mai ales, sa fie simtita prin beneficiile aduse pielii.

Procesul de productie a acestor produse nu inseamna un proces tehnologic automatizat, cum probabil e cel mai usor de imaginat. Inseamna mult lucru manual. De la plantele culese de pe terenuri proprii si pana la procesarea lor, este o cale destul de lunga. Dupa recoltare o parte din plante sunt procesate direct iar altele uscate. Apoi, acestea sunt supuse procesului de macerare timp de 30 de zile. Dupa o luna, obtinem esentele din plante ce apoi sunt combinate, din nou macerate, amestecate si ambalate; toate facute manual cu o atentie deosebita.

Aceste produse sunt dedicate tuturor persoanelor, atat femei cat si barbati. Fie ca pielea dumneavoastra sufera de anumite afectiuni precum: acnee, cuperoza, iritatii, alergii, dermatite sau pur si simplu pielea este deshidratata, retete Careless Beauty sunt gandite si create pentru a oferi tenului regenerare celulara, hidratare si vitalitate.

Careless Beauty este un brand ce nu doreste altceva decat sa fie optiunea ta naturala.

Anunțuri
Explore posts in the same categories: trăgând cu ochiul la...alţii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: