cu sufletul aproape


 

 

IMPORTANT: Pentru a primi TOATE notificarile, stirile si noutatile Campaniei Salvati Rosia Montana pe facebook va rugam mergeti la butonul de LIKE/ IMI PLACE > Setting/Setari si selectati ALL UPDATES/ TOATE NOTIFICARILE

 

Dragi prieteni ai Rosiei Montane,

Guvernul a inaintat Parlamentului o noua propunere legislativa compusa dintr-un set de modificari ale actualei legi a minelor nr.85/2003 prin care lucrarile operatorilor minieri privati sunt declarate de utilitate publica. Astfel, au fost scoase din sertarele Parlamentului prevederi din legea speciala Rosia Montana si parti intregi din propuneri legslative esuate, si transformate in amendamente ce alcatuiesc o noua lege, chiar mai grava decat anterioarele.

‘Aceste amendamente creaza un precedent legal la care grupuri oligarhice doar viseaza: declararea unei activitati economice profund distructive drept proiect de interes public deosebit. Guvernul confunda interesul public cu cel de partid, aruncand Romania in randul natiunilor complet subordonate grupurilor de interese’, a declarat Stefania Simion, consilier juridic Alburnus Maior. Mai multe detalii aici.

1 Decembrie – Toti suntem 1! Toti suntem Rosia Montana!
Intr-o zi care celebreaza unitatea de limba si etnie, Campania Salvati Rosia Montana si Alburnus Maior cheama la UNITATE CETATENEASCA! Romani, sasi, maghiari, si toate celelalte etnii, sa fim UNUL PENTRU TOTI SI TOTI PENTRU ROSIA MONTANA la Alba-Iulia, in cetatea care se lupta de ani de zile cu contaminarea cu cianura corporatiei si cu minciuna partidelor politice! Detalii aici.
Iar dacă nu ajungi la Alba Iulia pe 1 Decembrie, fa-ti o fotografie, acolo unde esti, cu mesajul Toti suntem Rosia Montana/Toti suntem 1 si posteaza pe Facebook cu hashtag #totisuntem1 #unitisalvam #rosiamontana.
De 1 Decempbire, ziua unirii, chemam la unitate nationala si solidaritate cu comnitatile afectate de exploatarea gazelor de sist. Mosna, Pungesti, Baile Felix – sunt doar cateva dintre amplasamentele amenintate de periculoasa tehnica de extractie a gazelor de sist. Solidaritate!

Pe 1 Decembrie, sarbatorim Rezistenta cetatenilor, nu demagogia politicienilor!

UNITI, salvam Rosia Montana!

Noutati in timp real pe pagina facebook Rosia Montana in Unesco

 

Reclame
Explore posts in the same categories: atitudini

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: